Theorieboeken kopen

set_12_theorie_en_boek_uitgebreid_2Je kunt je natuurlijk niet voorbereiden op je theorie-examen zonder theorieboeken. Je kunt via verschillende websites je boeken bestellen, maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor je theorieboeken. Goede theorie lesboeken nodig? Wij verkopen de meest complete theorieboeken die er te krijgen zijn. Bestel je theorie boeken bij de direct bij mijntheorieaanmelden.nl.

Het Theorieboek B Personenauto

Al jarenlang een toonaangevend boek op het gebied van theorie voor de personenauto. Alle noodzakelijke kennis komt in dit fraaie boek uitgebreid aan bod. De ruim 230 pagina's behandelen alle theorie die nodig is om te kunnen slagen voor het theorie-examen. De 37 categorieën waarin het boek is onderverdeeld benaderen alles wat met de personenauto te maken heeft. Uiteraard koopt u bij ons de meest actuele uitgave van alle theorieboeken en USB's.

Het Oefenboek Personenauto (met gevaarherkenning)

De ideale voorbereiding op het theorie examen van de personenauto. Aanvullend met Het Theorieboek, is dit alles wat u nodig heeft om te kunnen slagen! In dit boek staan de nieuwste examens volledig volgens de indeling van het CBR, inclusief gevaarherkenning!

Dit boek bevat 650 oefenvragen, verdeeld over 10 examens. Elk examen bevat 65 vragen die zijn opgedeeld in 25 vragen gevaarherkenning, 30 vragen wet- en regelkennis en 10 vragen verkeersinzicht.